Spaanse pionier in composiet lanceert mooie Calacatta-imitatie

Geïnspireerd op de schoonheid van elegantie van natuursteen kondigde Compac, de Spaanse multinational en pionier (sinds 1975) in marmer- en kwartscomposiet, eerder dit jaar met gepaste fierheid de geboorte van zijn nieuwste kindje aan en doopte het ‘Unique Calacatta’. Deze geslaagde imitatie van calacatta-marmer betekent een revolutie in design en technologie en schenkt aan kwartscomposiet een eigen ziel.

Duurzaam werkoppervlak

Unique Calacatta is het resultaat van jarenlange traditie en knowhow gekoppeld aan innovatieve technologie. Een duurzaam werkoppervlak in composietmateriaal dat een mooi contrast laat zien van grijze adering op een spierwitte achtergrond.

Compac2

Geïnspireerd op de schoonheid en elegantie van echte natuursteen, garandeert Unique Calacatta een uitstekende mechanische prestatie voor langdurige chemische bescherming en overtreft de kopie daarmee het origineel.

Unieke referenties

Met Unique Calacatta, dat overigens meteen na de lancering zeer goed is ontvangen in de markt, biedt fabrikant Compac een materiaal waarmee zowel residentiële woningen als openbare ruimtes kunnen aangekleed worden met composities die sereniteit en harmonie uitstralen. Elke referentie uit deze nieuwe productcategorie is uniek in de markt, aangezien -net zoals in de natuur- elke composietplaat verschillende nuances in aderpatroon laat zien.

Interieurtoepassingen

Dit gegeven, in combinatie met de uitmuntende technische specificaties en extreme hardheid van kwartscomposiet, een waterbestendig en hygiënisch oppervlak maken van Unique Calacatta een duurzaam en oogstrelend materiaal dat in het bijzonder geschikt is als keukenwerkblad, maar ook voor vloer- en wandbetegeling en andere interieurtoepassingen.