Cevisama 2017: 36e editie goed voor 90.000 bezoekers

Dat Spanje het crisisstof van zich afschudt, werd opnieuw bewezen tijdens de 36e Cevisama die plaats vond van 5 tem 9 februari in Feria Valencia. Cevisama-president Miguel Rubert benadrukte tijdens zijn speech ter afsluiting van de beurs, het “doorslaggevende succes” ervan.

Hij beweerde dat, terwijl de definitieve cijfers voor de beurs nog steeds worden geteld, “we zeker meer dan 90.000 vakbezoekers mochten ontvangen, ongeveer 9% meer dan vorig jaar, wat toen al een uitstekend resultaat was.”

Crisis in Spanje ook bijna verleden tijd

Bezoekers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Aziatische landen zijn enkele van de landen die exposanten naar verluid het meest over de vloer zouden hebben gehad.

Carmen Álvarez, directeur van Cevisama, zei dat een aantal potentiële nieuwe exposanten, met name buitenlandse bedrijven, sterke interesse hebben getoond om deel uit te maken van Cevisama 2019 waarbij een deel van de huidige deelnemers reeds aangaven dat zij in 2019 een grotere stand wensten aan te vragen.

Beloftevolle woorden die bewijzen dat de crisis ook in Spanje bijna volledig uit het zicht is verdwenen.