Onvermoeibaar innoveren & wereldwijde faam (lees: Buzon®)

Buzon tegeldragers: al sedert 1987 ontwikkelt Buzon® innoverende producten in het domein van vloerdragers voor terrassen. In de afgelopen jaren is het Luikse bedrijf onophoudelijk blijven groeien en in mei 2019 heeft het haar nieuwe gebouwen in gebruik genomen.

Buitenruimten creëren

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en fabriceert het familiebedrijf Buzon® verstelbare vloerdragers voor terrassen. De vloerdragers uit polypropyleen van Buzon® zijn ergonomisch en duurzaam. Ze zijn speciaal ontworpen voor de aanleg van alle soorten terrassen. Het uitgebreide gamma oplossingen van Buzon® garandeert een gemakkelijke, stabiele en duurzame plaatsing van tegels in beton, natuursteen of keramiek, en van houten planken of tegels.

Een nieuw gebouw naar het evenbeeld van het bedrijf

Omdat de oude lokalen te klein werden en het succes blijft toenemen, heeft Buzon® een nieuw gebouw neergezet in het industriepark Les Hauts-Sarts, in de streek van Luik. De kantooroppervlakte is verdrievoudigd en de opslagcapaciteit verdubbeld, om snel te kunnen reageren op de vraag uit alle hoeken van de wereld. Het nieuwe, milieuvriendelijke gebouw, is ontworpen om met het bedrijf te kunnen meegroeien.

Wereldwijd erkende Buzon vloerdragers

De reputatie van de vloerdragers van Buzon® is het resultaat van een lange ervaring en een streven naar het beantwoorden van de eisen van de architectenbureaus, de bouwsector en de geldende technische normen. Buzon® heeft internationale faam verworven, met prestigieuze projecten zoals de Marina Bay Sand in Singapore, de Petronas Towers in Maleisië, de Shard in Londen en de Arche de la Défense in Parijs.

Buzon® blijft onvermoeibaar innoveren en nieuwe producten creëren

De vloerdragers van Buzon® zijn in de hoogte verstelbaar en maken de aanleg van tot 1120 mm verhoogde terrassen mogelijk. Dankzij de vele accessoires die de drie gamma’s vloerdragers aanvullen, kan men met allerlei soorten en vormen terrasbekledingen werken.

Elk jaar worden miljoenen vloerdragers geproduceerd, bestemd voor grote projecten en werven overal ter wereld. Hoe stabiel de oplossingen van ook zijn, het bedrijf blijft volop in beweging. Innovatie is één van de drijvende krachten van Buzon® en zet de onderneming ertoe aan om alsmaar beter aangepaste en efficiëntere producten te ontwikkelen, als antwoord op de uitdagingen van de werven en de verwachtingen van de mensen uit het vak.


 

Bezoek ons op Cersaie
Area 45 Stand 25