Buzon Rail System (BRS): revolutie in de realisatie van verhoogde terrassen

Buzon, al 30 jaar fabrikant van vloerdragers voor terrassen, blijft in de voorhoede als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe toebehoren. De nieuwe oplossing Buzon Rail System (BRS) zorgt voor een revolutie in de realisatie van verhoogde terrassen.

Grote stabiliteit

De draagbalken U-BRS (240 cm lang en 18 of 40mm dik) kunnen aangepast worden aan alle modellen van Buzon-vloerdragers en maken een upgrade van het terras mogelijk. Een vloerdrager, gepositioneerd onder ieder uiteinde, laat toe om de juiste hoogte in te stellen. Het volstaat om de tussenliggende vloerdragers onder de draagbalk te plaatsen, en met een doeltreffend accessoire de draagbalk mechanisch te bevestigen op de bovenkant van de vloerdrager, wat zorgt voor een grote stabiliteit.

Buzon1

Eenvoudig te plaatsen

Het systeem BRS staat dankzij het installatiegemak synoniem voor een enorme tijdswinst. De verschillende toebehoren U-BRS laten bovendien toe om heel makkelijk een trapsgewijze onderstructuur te realiseren maar ook een zijwaartse afwerking voor een perfect eindresultaat!

U-BRS garandeert de stabiliteit en het plaatsingsgemak (recht of in verband) van gres ceram tegels van 2 cm dik en tot 120 cm breed (20, 30, 40 of 60 cm breed). Alle andere bekledingsmaterialen (houten latten, composiettegels, parkettegels,…) kunnen eveneens op de draagbalken worden geplaatst.

Niks staat de creativiteit nog in de weg, aangezien het niet langer nodig is onder elke hoek een vloerdrager te plaatsen. U-BRS zorgt voor een efficiënte ondersteuning van het terras.