bstone lanceert nieuwe reeksen met vernieuwde website

Met twee nieuwe keramische tegelreeksen, Vintage en Lodge, breidt het bstone-assortiment mooi uit. Het ideale moment om de website van deze tijdloze materialen van Belgische makelij in een nieuw kleedje te steken.

De nieuwe website www.bstone.be groepeert op een duidelijke manier de 8 reeksen (Vintage, Lodge, Loft, In/Outdoor, Concrete, Treviso, Snow en Metro) en voorziet ze van extra informatie via de 5 submenu’s: omschrijving, kleuren, formaten, voordelen, en de mogelijkheid om de productbrochure te downloaden.

Bstone gaat nog verder en zal in de toekomst ook te vinden zijn op Facebook, Instagram en Pinterest.

Hier vangt u al een eerste sfeer op van wat u mag verwachten:

  • Vintage: de traditionele look van Belgische hardsteen in een donkere (black) en lichtere (grey) keramische variant. In drie klassieke formaten (20/20, 45,5/45,5 en 60/60), met de optie van verouderde randen (antic) voor een volledig getrouwe weergave.
  • Lodge: creëert het natuurlijke effect van een eiken parketvloer in elke gewenste ruimte, met keramische parkettegels van 20/120 gerectificeerd, in originele houtkleur (natural oak) of met afwerking in witte (white oak) of grijze (grey oak) beitstinten.