Breid uw machinepark uit: bied mee op deze faillissementsveiling

Van plan om uw machinepark uit te breiden? Of bent u op zoek naar een CNC kantenslijpautomaat, frees/polijstmachines, een waterbehandelingsinstallatie of een voorraad natuursteenplaten? Dan kunt u tot dinsdag 4 december meebieden op de volledige inboedel van Het Natuursteenhuis B.V.

De catalogus bevat brugzaagmachines, cnc kantenslijpautomaat, frees/polijstmachines, zandstraal- en graveermachines, waterbehandelingsinstallatie, voorraden en nog 200 andere interessante loten.

Op de website van Troostwijk Auctions kan u tot 4 december meebieden. Een week nadien kan u uw gewonnen loten reeds afhalen en inzetten in uw lopende projecten.

Wil u de loten van dichtbij gaan inspecteren, dan kan dit op maandag 3 december tussen 9u en 12u op het adres: Stanleyweg 16 – 4462 GN Goes, Nederland.

Bied nu mee via https://www.troostwijkauctions.com

Heeft u ongebruikte machines? Troostwijk helpt u die te verzilveren!

Stel, u wilt een specifieke machine verkopen. Hoe bereikt u dan de juiste koper? Wij vinden voor u kopers over de hele wereld. Ook als het niet om één machine, maar een hele productielijn of uw hele bedrijf gaat. Wij spreken uw taal en die van de koper. En zorgen via onze online international veiling voor de beste opbrengst.

Alles heeft waarde. Maar je moet die waarde wel kunnen vinden, herkennen én verzilveren. Dat is precies wat Troostwijk doet. We taxeren, geven advies en zijn Europa’s grootste online b2b veilinghuis.