BOUWUNIE BOUW BOOST, ook trekpleister voor de tegelzetter

VDAB, Constructiv en BITA hadden er alleszins zin in! Bouwunie organiseerde op 23 januari 2020 een apart maar efficiënt event voor de bouwvakker in het impressionante VDAB trainingscentrum te Wondelgem. Wie klaar was om zijn of haar kennis te boosten, kon er twee verschillende opleidingen kiezen door zich vooraf aan te melden voor de cursussen die de  bezoeker/vakman het interessantst vond.

De twee onderwerpen voor de workshops die voor onze tegelzetters gekozen werden waren ‘Betegeling in Natte Cellen’ in samenwerking met Schlüter Systems, en ‘Specifieke Plaatsingstechniek voor Keramische XL-tegels’ in coöperatie met Omnicol.

Dit zeer goed voorbereid evenement trok honderden bouwvakkers aan, zowel vanuit de ruwbouw als vanuit de afwerking. Telkens kon men afwisselend een opleiding volgen naar keuze, waar men ook zelf de handen uit de mouwen kon steken om de nieuwste technieken en methodes in de praktijk uit te proberen.

Kortom, een zeer geslaagd initiatief waar, met een Belgisch frietje tussendoor, aandachtig geluisterd werd naar de deskundige uitleg van de professionele gastdocenten, telkens ondersteund door een ervaren VDAB-instructeur.

Een dik verdiende pluim op de hoed van de BOUWUNIE!


Tekst en foto’s: Tecno-Tile-News