Bouwmaterialengroep Bouwpunt lanceert eigen webshop

"Stelselmatig uitbreiden tot een totaalaanbieder, ook online", aldus Willem Deketelaere

Bouwpunt, dat 7 zelfstandige handelaars in bouwmaterialen met in totaal 22 fysieke vestigingen verspreid over het hele land groepeert, heeft sinds kort een eigen webshop. dat biedt klanten de mogelijkheid om nu ook (een voorlopig beperkte greep uit het assortiment) online te bestellen. Dat dit nog geen jaar na de lancering van de gloednieuwe identiteit gebeurt, wijst erop dat de groep razend ambitieus is om zijn rol als marktleider snel en systematisch te versterken.

Toegevoegde waarde

De groepering zet met een mooi en verzorgd platform en snelle levering in op de markt die de laatste jaren snel is geëvolueerd richting web. “Klanten informeren zich meer en meer online alvorens naar een aannemer of handelaar in bouwmaterialen te stappen. Bouwpunt wil ook deze klant van bij het begin helpen met informatie, maar ook door hem een ruime greep uit het assortiment aan te bieden aan marktconforme prijzen. Maar dit alles in de vertrouwde Bouwpunt- stijl, die er een is van toegevoegde waarde”, zegt Willem Deketelaere van Bouwpunt Deketelaere.

De kwaliteit van de bouwmaterialen is belangrijk en dus koop je deze beter bij een specialist die kennis van zaken heeft.Willem Deketelaere (Bouwpunt Deketelaere)

Professionalisme

bouwpunt logo“Bouwpunt is een specialist in alle takken van de bouw en dus kon Bouwpunt niet wegblijven met een online aanbod”, vult Toon Bockaert van Bouwpunt Botha aan. “We zijn trots op onze naam, die garant staat voor professionalisme in de ruimste zin van het woord. Zo ook zullen we op de webshop meerwaarde creëren door het verschaffen van relevante informatie, nuttige (reken)tools en gratis stalen voor de aankoop.”

Beperkt online aanbod

Voorlopig biedt de online winkel slechts een greep uit het uitgebreide Bouwpunt-gamma. “Bouwpunt zal het gamma stelselmatig uitbreiden om de klant alles onder een dak te kunnen aanbieden.  Zeker interessant dus om deze webshop in de gaten te blijven houden”, aldus nog Willem Deketelaere.