Bostik Leveling System garandeert 100% strak en vlak tegeloppervlak

Het betegelen van een wand of vloer brengt steeds weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Een mooie en 100% vlakke tegelwand- of vloer is een precisiewerk. Een niet vlakke vloer kan zeer vervelend en gevaarlijk zijn. Eventuele herstelwerkzaamheden zijn vaak moeilijk en erg duur. Vandaar dat Bostik een nieuw en slim nivelleersysteem heeft ontwikkeld, namelijk het Bostik Leveling System, dat gebruikt kan worden bij zowel vloer- als wandtegels en geschikt is voor binnen en buiten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi resultaat!

Drie artikelen

Bostik biedt voor elke situatie een oplossing op maat! Uitvlakken, egaliseren, voorbehandelen, tegellijmen, voegmortels en nu dus ook een systeem om tegels helemaal perfect te kunnen nivelleren. Wel zo handig om van 1 merk zowel de tegellijmen, voegmortel als leveling systeem te kunnen krijgen. Het Bostik Leveling systeem bestaat uit 3 verschillende soorten artikelen: Leveling Clips, Leveling Wedges en een Leveling Installer tang.

Bostik2

Starterskits

De Leveling Clips zijn beschikbaar voor verschillende voegbreedtes en tegeldiktes. De Leveling Wedges (=keg/spie) zijn universeel en geschikt om te gebruiken bij alle soorten Leveling Clips. Tot slot is een speciale en verstelbare tang ‘Bostik Leveling Installer’ nodig om de Leveling Wedges stevig aan te drukken in de Leveling Clips waardoor de tegels 100% vlak getrokken worden.

Alle artikelen van het Bostik Leveling Systeem zijn los van elkaar beschikbaar. Daarnaast biedt Bostik ook complete Leveling kits aan, zogenaamde ‘starterskits’ of ‘all-in-one sets’, verpakt in handige emmers waarin zowel de Leveling Clips, Wedges als verstelbare Leveling Installer tang zitten.