BNP Paribas Fortis kiest voor product-dienst model Verimpex

Het verhuur van deurmatten is niets nieuws en wordt al decennia toegepast bij de zogenaamde wisselmatten die om de twee weken, of in het slechtste geval wekelijks, worden opgehaald en gewisseld voor een nieuwe om daarna gereinigd te worden. Dit systeem heeft zijn kracht in de loop der jaren goed aangetoond en biedt een grote ontzorging voor de klant tegen een betaalbare prijs. Het is dan ook een ideale oplossing bij renovaties waar het niet mogelijk is een matput te voorzien of waar de architect geen rekening gehouden heeft met een ingebouwde deurmat.

Het product-dienst model van Verimpex gaat daarbij een stuk verder dan eenvoudig verhuur en bezorgt de klant een op maat en naar wens gemaakt product met complete dienstverlening inbegrepen tegen een maandelijkse vaste kost. De producten die Verimpex daarvoor hanteert en zelf produceert bieden meer droog- en vuilopvangcapaciteit, waardoor ze minder onderhoud en reiniging vragen in vergelijking met wisselmatten. Zo kan een groter budget besteed worden aan het effectieve product en minder naar het op peil houden van de werking.

Daarnaast is de producent er uiteraard het meest bij gebaat om in een dergelijk systeem met producten te werken die gemakkelijk te onderhouden zijn en die zo lang mogelijk meegaan.

100% minder struikelgevaar

Daarbij vormt ook het ontbreken van enig valrisico een enorm voordeel voor het product-dienst model. Klassieke wisselmatten kunnen snel opkrullen en gevaarlijke struikelzones creëren. Verimpex heeft in de meer dan dertig jaar samenwerking met zijn huidige verzekeraar nog geen enkel dergelijk schadedossier moeten behandelen!

De Warandeberg, het nieuwe hoofdkantoor van BNP Paribas Fortis

De Fortis bank koos bewust voor ingebouwde deurmatten op maat in hun nieuwe kantoorgebouw in Brussel. Ze koos daarbij voor de CleanMid, een modulaire deurmat waarbij alle onderdelen zeer eenvoudig vervangen kunnen worden. “Bij ons product-dienst model wordt onze klant volledig ontzorgd. Wij plannen een opmeting in, plaatsen de vloermatten en staan ook in voor het jaarlijks onderhoud. Indien een collega per ongeluk wat koffie morst op de mat of een profiel dient vervangen te worden, wordt het probleem binnen de 3 werkdagen verholpen. Mat tevreden, klant tevreden!”

Oneindig veel ontwerpmogelijkheden

We kunnen er met ons Belgisch klimaat niet onderuit, vroeg of laat gaat het regenen. Elke voordeur heeft dan ook een deurmat nodig om vocht en vuil buiten te houden. Uiteraard is het dan beter om deze dan mooi te integreren binnen het esthetisch karakter van het gebouw. De producten van Verimpex, die worden aangeboden zowel in verkoop als binnen het product-dienst model, bieden hierin naar de ontwerper oneindig veel ontwerpmogelijkheden.

De Tireguard en Topguard passen goed bij een ruwe polybeton of een zachte, egale gietvloer omwille van hun industriële karakter. De CleanMid daarentegen kan zeer veel verschillende kleuren aannemen en biedt alle voordelen van een systeemmat, zonder dat het aluminium sterk zichtbaar is. Finaal combineert de Polyguard beide types perfect en zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Interesse in meer informatie of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons gerust via verimpex@verimpex.eu of +32 50 32 08 66.
Alle informatie van Verimpex vindt u terug op onze website www.verimpex.eu