Een betegelde trap ondersteunen op regelbare dragers

Het familiebedrijf SOLIDOR zit niet stil. Na hun rebranding die plaatsvond begin 2021, brengt dit innovatief bedrijf ook enkele nieuwe producten op de markt. Een van deze nieuwigheden werd ontworpen voor ons gepatenteerd Structusol aluminium draagsysteem.

Het Structusol aluminium draagsysteem klinkt waarschijnlijk niet zo vreemd in de oren. Meer en meer wordt er gekozen voor de plaatsing van terrassen met groot formaat terrastegels. Om terrastegels te plaatsen met uitzonderlijke formaten kunnen we het Structusol draagsysteem gebruiken. Dit systeem biedt voor de plaatser extra flexibiliteit inzake stabiliteit en legpatroon.

Maar wanneer er gesproken wordt over de afwerking van de randen, konden we tot voorheen nog geen oplossing hiervoor bieden. Destijds konden we enkel de zichtbare randen van een betegeld terras afwerken met onze SOLIDOR-Randafwerking. Dit ging enkel bij het gebruik van het SOLIDOR Comfort-gamma.

INOX L

Een betegelde trap ondersteunen op regelbare dragers en structusol, dit kan

Ja dit hoort U goed. SOLIDOR kwam in februari hiervoor met een oplossing, namelijk de Inox L. Dit innovatief product zorgt als oplossing voor het maken van een trap op regelbare terrasdragers en ons Structusol systeem.

De naam is eenvoudig en de plaatsing ook! Dit L-vormig materiaal is gemaakt uit roestvrij staal en wordt in de randen van de aluminium latten van ons Structusol systeem geschoven. De Inox L wordt bevestigd met zelfborende roestvrijstalen schroeven.