Megategels Beltrami voor binnen en buiten

Groot, groter, grootst… de tendens naar uitzonderlijke XXL-formaten is niet meer weg te denken! Deze heersende trend heeft zijn succes te danken aan het  optisch effect dat deze giant tegels creëren waardoor de ruimte visueel groter gaat lijken. Natuursteengroothandel Beltrami kon uiteraard niet achterblijven.

Zowel klassieke als moderne stijl

De megategels danken hun populariteit ook aan de eigentijdse stijl die ze bieden aan het interieur en exterieur. Deze bijzondere formaten passen perfect in een sobere, strakke en vaak minimalistische woonstijl, maar kunnen ook perfect geïntegreerd worden in een eerder landelijke, klassieke omgeving.

XXL formaat

Met de introductie van de megategels verruimt Beltrami zijn uitgeselecteerd kwalitatief gamma natuursteen binnen de bestaande reeksen Pepperino Dark en Twilight. Ook nieuwkomer Nero Santiago beschikt reeds over tegels in dit XXL formaat!

Nero Santiago

Nero Santiago is een Chinese graniet die onmiddellijk opvalt door zijn gestreept oppervlak: een rechtlijnige opeenvolging van witte grofkorrelige en zwarte meer fijnkorrelige mineralen. Deze niet alledaagse eigenschap komt zeer goed tot haar recht in de uitzonderlijk grote formaten van de megategels waarin de Nero Santiago beschikbaar is. Deze natuursteen kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Zijn gevlamde en geborstelde afwerking zorgt voor een perfecte combinatie van gebruiksgemak en antislip.