Beltrami kleurt Juice&Beer bar groen op Interieur 2016

Naast een eigen stand in hal 4, pronkt Beltrami ook op Juice&Beer bar met een exclusief materiaal in een trendy groen jasje: Green Galaxy. Een klant-marmerbewerker staat in voor de bewerking van deze graniet en zorgt voor de deskundige uitvoering en aankleding van de bar.

Wat is Juice & Beer bar?

De biënnale Interieur laat het ontwerp Juice&Beer bar realiseren, dat bij de Interieur Space Awards 2016 een eervolle vermelding kreeg, en bewijst zo haar sterke engagement om opmerkelijke barontwerpen in de kijker te stellen.

De bar, een ontwerp van Yesmine Sliman Lawton, wordt opgenomen in het stadsprogramma van de Biënnale en krijgt een plaatsje in het vlaskaai-gebouw tegenover het texture museum. Met een serre als inspiratiebron is de Juice&Beer bar een perfect voorbeeld van ‘back to basics’.

Eenvoud siert

Met een setting bestaande uit simpele doch comfortabele strandstoelen, een hout– en polytheenstructuur, minimalistische bloempotten en fruitschalen, tuinoveralls voor het barpersoneel… kiest designer Yesmine Sliman Lawton resoluut voor een uitgepuurde, no nonsense stijl.

De uitgesproken Green Galaxy (graniet) van de toonbank contrasteert mooi in deze rustige, eenvoudige sfeer en ontpopt zich zo als absolute blikvanger.

Designer Yesmine reflecteert het concept ‘eenvoud siert’ ook mooi in haar culinaire keuze: heerlijke, originele fruitsappen ogen mooi naast Belgische topbieren als Omer van der Ghinste en aromatische koffies van Café Liégois.

Gedurfde keuze: Green Galaxy

De graniet Green Galaxy laat zich erkennen door een krachtig, dominant spel van witte en groene adering op een bruingrijze achtergrond. Dit uniek kleurenpalet straalt een zekere imperfectie en extreme expressie uit, maar biedt tegelijk elegantie en positieve energie in het interieur.

Green Galaxy

Met deze niet-alledaagse, eerder gedurfde keuze van de Green Galaxy, trekt Beltrami alle registers open en verzilvert het zo haar plaats als trendsetter en innovator in natuursteen.

Wie is de ontwerpster?

Yesmine Sliman Lawton is een van die creatieve geesten die altijd openstaan voor een uitdaging. Na een tijdje in Sydney en Brussel te hebben gewerkt, heeft ze meer dan zes jaar geleden in Bergen haar eigen ontwerpstudio Okidoki opgericht. Intussen is ze ook projectmanager ‘mode en design’ bij Mons 2015 – culturele hoofdstad van Europa – geweest.

Yesmine is erg sociaal ingesteld, is betrokken bij allerlei culturele projecten en is een fervent muziekliefhebber. Het allerliefst brengt ze mensen samen om hen (beter) te leren kennen en samen gezellige momenten te creëren en te delen.

Andere partners

Ferm living, Potier Stone, Sammode, Kvadrat, Omer beers & Café liégeois

Praktische info

Juice&Beer bar @Vlaskaai – Kortrijk
Interieur 2016: 14 tot 23 oktober 2016
Dagelijks van 10h.00 tot 21h.00