Beldeco by Beltrami: natuursteentegels met bijzondere retropatronen

Kleurrijke retropatronen zijn weer helemaal in! Door de kleine natuursteentegels uit de Beldeco reeks in diverse formaten, materialen, kleuren, texturen en structuren met elkaar te combineren, laat natuursteengroothandel Beltrami toe om elk interieur een bijzondere, unieke, trendy en karaktervolle uitstraling te schenken. Kortom, puur maatwerk en creatieve vrijheid, in afwerking en formaat!

Retro

Beltrami 2Beltrami, de natuursteengroothandel uit het West-Vlaamse Harelbeke, haalde z’n inspiratie bij de patroontegels die bijzonder populair waren in herenhuizen en publieke gebouwen tijdens de belle époque. De Beldeco tegels kunnen aangewend worden als vloerbekleding: volledig of gedeeltelijk als eyecatcher. Het resultaat: een frisse vintage look die perfect past binnen de huidige revival van de Scandinavische stijl. Beledeco is verkrijgbaar in zowel een standaard reeks, als in maatwerk-collectie.

Maatwerk

Op vraag van de klant ontwikkelt Beltrami natuursteentegels in diverse ‘op maat’ gekozen materialen, diktes, afwerkingen, kleuren, formaten, enzovoort. In het gloednieuwe Stonelab van de groothandel worden de tegels verzaagd en bewerkt uit natuursteenplaten in het gewenste formaat en met de zelf gekozen oppervlaktebehandeling!

Beltrami 3

Op die manier kan er eindeloos gecombineerd worden in motieven, formaten en afwerkingen: van hexagons, driehoekjes, over visgraatmotieven tot een mix match van kleine en grote tegels. En dat in een eigen of bestaand vloerpatroon. Kortom, creatieve vrijheid staat hier centraal!

Standaard

Deze vierkantige natuursteentegeltjes in formaat 19,7 x 19,7 cm zijn beschikbaar in een vaste reeks van 28 materialen en 2 bijzondere afwerkingen. ‘Antico’ die een eerder ‘verouderde’ look weerspiegelt, en de gloednieuwe ‘Diamante’ afwerking voor een uiterst matte feeling. Gekalibreerd op een dikte van 1,2 cm en 1,5 cm en hierdoor uiterste geschikt voor renovatieprojecten.

Beltrami presenteert zijn Beldeco-reeks tijdens Architect@Work, op 27 en 28 april in Kortrijk Xpo. U kan hen vinden op stand 104.