BDW-Projects kiest voor Schlüter-Systems

BDW-Projects is een bedrijf uit Lievegem (Oost-Vlaanderen) waar vakmanschap centraal staat. Het richt zich vooral op badkamerrenovatie en vloer- & wandverwarming. Benny De Wilde kiest al sinds jaar en dag voor de producten van Schlüter-Systems.

“Ik probeerde eerst tal van andere producten van andere merken uit maar Schlüter-Systems kwam elke keer als beste uit die tests.” Ook de vloer- & wandverwarmingen die BDW-Projects plaatst zijn vervaardigd uit materiaal van Schlüter-Systems. Door op regelmatige basis bijscholing te volgen in het hoofdkantoor van Schlüter-Systems, te Iserlohn, is hij steeds verzekerd van de allernieuwste technologieën en werkwijzen. Om die reden doet Benny De Wilde zeer veel beroep op technisch adviseur, David Vandendriessche (regioverantwoordelijke Oost-Vlaanderen), om niets aan het toeval over te laten als er zich ingewikkelde projecten aandienen. Zo worden dringende vragen meteen opgelost.

Onlangs stripte BDW-Projects een volledig appartement in Gent en toverden ze het om tot een prachtige, moderne woonomgeving. De bewoonster koos voor Ditra-Heat over het volledige appartement en in de badkamer ook in de wanden. Door de zorgvuldige uitleg en vakkennis ging de bewoonster in zee met BDW-Projects. Ditra-Heat was zeer interessant doordat het appartement volledig is ingesloten door andere gebouwen en daardoor was er weinig warmte nodig om alle ruimtes op te warmen.

Door de vernieuwing van de volledige elektriciteit was ook de integratie van Schlüter-Liprotec mogelijk. Deze ledverlichting werd geplaatst in het volledig vernieuwde spanplafond maar ook in de zwevende tabletten, open doorgangen en in de keuken. Wat nu zorgt voor een huiselijke sfeer. Door de zeer grote tegels (120 x 120) is het appartement ruimtelijk groter geworden. Er werden eveneens uitzetvoegen voorzien en dit met profielen van Schlüter-Systems. Deze zorgen ervoor dat het tegeloppervlak minder onder spanning komt te staan en zo kunnen barsten in de tegels worden voorkomen.

In de badkamer werden ook twee Schlüter-Arcline-handdoekhouders geplaatst op een verwarmde muur en een nis met Schlüter-Liprotec werd geïntegreerd. De volledig vernieuwde douche werd een inloopdouche met gepersonaliseerde goot van Schlüter-Systems. Deze werd waterdicht gemaakt met Kerdi-doeken, voorgevormde hoeken en Kerdi-Coll van Schlüter-Systems. De bewoonster is zeer tevreden over hoe de samenwerking is verlopen en vindt het uitzicht beter dan ze had verwacht.

BDW-Projects streeft dus enerzijds naar kwaliteit en comfort maar ook zeker de eigen inbreng in het project is belangrijk. Zij proberen klanten in de goede richting te sturen en wegwijs te maken maar ze vinden het zeer belangrijk dat het eindresultaat volledig naar de zin van de klant is.