Alta Ceramica Inspiration Weeks in november & december

Alta Ceramica creëerde een unieke inspiratieruimte waarin nieuwe collecties worden gepresenteerd van haar topmerken Revoir Paris, Sant’Agostino, Vives, Ape Grupo, Trend en Geotiles. Als fabrieksagent wil Alta Ceramica u met deze unieke voorstelling informeren, maar vooral op nieuwe ideeën brengen. U bent meer dan welkom in november en december (op afspraak) in Groot-Bijgaarden!

Zoals u al geruime tijd weet, kon het internationaal salon Cersaie niet doorgaan dit jaar. Covid-19 veroorzaakt wereldwijd een nooit eerder geziene gezondheidscrisis, waardoor vrijheden worden beperkt en zelfs fabrieksbezoeken onmogelijk worden gemaakt.

John F. Kennedy zei ooit: “Het woord crisis wordt in het Chinees met 2 karakters geschreven. Het ene staat voor gevaar, het andere voor mogelijkheden”

Corona zet bedrijven er toe aan om inventief en creatief na te denken en om andere uitdagingen aan te gaan. Daarom zijn heel veel merken reeds bezig met nieuwe invalshoeken en willen zij vanuit hun kennis en ervaring nu vooral klanten inspireren. Eén belangrijk nieuw aspect dat op de voorgrond treedt is de mogelijkheid om verschillende merken van tegels binnen één en dezelfde ruimte toe te passen. Dit leidt vaak tot exclusieve en verrassende combinaties die zich onderscheiden van de klassieke projectpatronen waarbij maar met 1 merk wordt gewerkt.

Laat u dan ook aangenaam verrassen door Alta Ceramica tijdens de Inpiration Weeks in november & december (uitsluitend op afspraak en op voorwaarde dat de veiligheids- & gezondheidsregels nageleefd worden).

Interesse om Alta Ceramica te bezoeken?

Locatie: Alfons Gossetlaan 44b – 1702 Groot-Bijgaarden

Voor meer inlichtingen contacteer Fabrizio Fascianella op +32 475 658 653 of via mail eventbxl@altaceramica.be

alta ceramica